Wall of Fame

Stor hæder til et medlem af Team Honda Classic

Poul Erik Sørensen, der som medlem af Team Honda Classic har vikarieret for flere af teamet faste kørere har for nylig modtaget en stor hædersbevisning fra Randers Kommune.

Poul Erik2

I Randers hedder det ikke Hall of Fame, men Wall of Fame, og den uddeles årligt ved en stor præmiefest i Arena Randers. I år blev Poul Erik hædret for sin store indsats for motorsporten på højt internationalt niveau. Det er særligt i forbindelse med store internationale stævner, bl.a. VM løb inden for motorcykelsporten, at Poul Erik har ydet en enestående indsats, som nu er resulteret i en helt fortjent anerkendelse.

Teamchef Bent Mikkelsen kommenter hædersbevisningen således:

”Vi er i teamet rigtig glade for at have Poul Erik med og vi sender alle en stor lykønskning til Poul Erik. Jeg har kendt Poul Erik i mange år, ikke så meget fra motorcykelsporten, men mest fra bilsporten, hvor Poul Erik også har været en fremragende organisator. Så derfor ved jeg også af personlig erfaring i hvor høj grad Poul Erik har fortjent at blive optaget som medlem af Wall of Fame.

Nu glæder vi os i temaet til næste gang, vi mødes med Poul Erik, og hvor vi selvfølgelig også vil fejre ham på behørig vis.”