Team Honda Classic udvider

Nyt hold stiller til start i Winter Trail

Lørdag den 22. februar tager de danske deltagere i Regularity Rally hul på sæsonen 2020 ved deltagelse i Dansk Historisk Motor Klubs Winter Trail, der har start og mål i Vejen. Deltagerlisten viser p.t. at der stiller 19 hold til start i Vejen lørdag formiddag kl. 11.00, heri blandt 2 af klassevinderne fra sidste års DASU CLASSIC. For Team Honda Classic´s vedkommende er der mere interesse omkring et af de nyere hold i Touringklassen.

Ivan Gydesen fra Løsning gør nemlig comeback i de historiske pålidelighedsløb sammen med Kurt Rasmussen fra Hammel, der ligeledes vender tilbage til sporten efter nogle års fravær. Det nydannede hold stiller til start i Honda CRX 1éren, der er blevet støvet af og har været en tur henover teamets værksted i Løsning.

Img _4148_600x 450

Arkivfoto: Ivan Gydesen havde Jan Østergaard med i højresædet, og vandt klassen.

Ivan Gydesen debuterede i sporten tilbage i 2017, hvor han i sæsonen deltog i flere løb sammen med Poul Erik Sørensen fra Randers. Fra starten af sæsonen 2018 deltog Ivan Gydesen i to løb sammen med en god kending af teamet Jan Østergaard fra Horsens. Ivan og Jan debuterede med en 2. plads i klassen i Winter Classic og dernæst blev det til en suveræn 1. plads i klassen og en 2.plads i generalklassementet i årets første afdeling af DASU CLASSIC.

IMG-4528 - Kurt

Kurt Rasmussen skifter til Honda

Kurt Rasmussen har inden for historisk pålidelighedsløb prøvet lidt af hvert. Kurt stiftede første gang bekendtskab med sporten som observatør i et løb i Køge tilbage i 2012, og i de næstefølgende år er det blevet til deltagelse i flere løb, primært i det jyske - blandt andet sammen med sønnen Alexander, med hvem det også er blevet til en række fornemme placeringer inden for orienteringssporten. I Team Honda Classic glæder vi os til at byder vi Kurt velkommen i teamet, og ser frem til nogle hyggelige stunder.