Team Honda Classic´s rallybiler ud af garagen.

 

EFTERÅRSSÆSONEN STÅR FOR DØREN

 

Efter en pause på næsten 3 måneder er det igen tid til at få Team Honda Classic´s CRX 1- og CRX 2 -rallybiler ud af garagen. Første løb efter sommerferien bliver Classic Car Challenge, der afvikles fredag den 12. august og lørdag den 13. august 2016. Arrangementet er lagt i hænderne på Dansk Historisk Motor Klub, Vejen.

 

Bent Mikkelsen og Arne Pagh stiller til start i løbet om lørdagen i Honda CRX 1éren, og er blandt favoritterne både til sejren i generalklassementet og i deres klasse. Løbet, der er 3. afdeling af den landsdækkende turnering inden for regularity rally for klassiske biler FDM DASU CLASSIC, starter fra Den gamle idrætshal i Vejen. Her vil der fra kl. 08.45 lørdag morgen være mulighed for at besigtige teamets to Honda´er sammen med ca. 45 andre biler med mere en 25 år på registreringsattesten.

 Bent Mikkelsen (Eisenberg )2  Arne -Pagh _[Eisenberg ]2

 

Første start er kl. 10.00, og løbsruten forventes at komme til at forme sig om en ottetalsrute rundt om Vejen. Mål og samlingssted bliver på Danhostel Hotel Vejen, hvor de første deltagere har tilbagelagt ruten på ca. 220 km omkring kl. 16.30. Her vil der igen være mulighed for publikum til at se teamet to flotte Honda´er.

Temaets andet hold Rene Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt deltager i Honda CRX 2éren også i løbet om fredagen. Løbet om fredagen og om lørdagen er to selvstændige afdelinger af DHMC Classic Tour. ”Vi går efter at komme på podiet i den samlede stilling også i denne turnering” udtaler Rene Skjøt og fortsætter ”Vi har efter de første 3 afdelinger, lagt os i front med tre førstepladser, og håber naturligvis, at weekendens to afdelinger kan være med at konsolidere vores topplacering i denne turnering”.

 SMKG (1)

Rene og Jørgen efter sejren i 2. afdeling af FDM DASU CLASSIC på Sjælland

Løbet om fredagen starter fra Rådhuscaféen på torvet i Varde, hvor deltagerne vil være samlet fra ca. kl. 16.00. Fredagens løb er på ca. 170 km og samlingsstedet om fredagen er ligeledes hos Danhostel Hotel Vejen. Første deltager forventes at være i mål fredag aften ca. kl. 22.00.

Med deltagelse i begge løb satser Rene og Jørgen på at være med helt fremme i det samlede resultat i Classic Car Challenge, ligesom de vil gøre deres for at give Bent og Arne kamp til stregen i kampen om klassesejren i Monte Carlo klassen om lørdagen.

 

JSK