Team Honda Classic – et team i dansk historisk motorsport 2016

Fire erfarne kørere skaber nyt  team 

Historisk motorsport i Danmark består af rally, rallysprint samt baneløb. I rally findes der to discipliner, hastighedsrally og pålidelighedsrally, og i den sidste gælder det ikke om at køre stærkt, men om mest præcist at overholde en gennemsnitshastighed på små landeveje. I denne sport dyster cirka 60 erfarne mandskaber om at være de bedste. 

Nu har fire af de mest erfarne kørere inden for historisk motorsport skabt et nyt konkurrencedygtigt team: Team Honda Classic. 

Det ene mandskab er Bent Mikkelsen og Arne Pagh, begge tidligere danmarksmestre i rally og deltagere gennem mange år i Rally Monte-Carlo Historique, verdens største rally for historiske biler.

Det andet mandskab er søn og far, René Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt. De er blandt de allermest erfarne og vindende i historiske pålidelighedsrallyer på de danske landeveje.

Begge mandskaber stiller op i to ens biler: Honda CRX fra 1984 og 1986.

Programmet omfatter dels fuld deltagelse i FDM DASU Classic, som er det uofficielle danmarksmesterskab i historisk pålidelighedsrally, dels deltagelse i en række rallysprint tællende til det uofficielle danske mesterskab i rallysprint. Det kendteste løb i denne serie er Munkebjerg Hillclimb på Danmarks eneste bjergvej øst for Vejle; et løb som hvert år overværes af mere end 1.000 tilskuere.