Stor succes

 

STOR SUCCES FOR TEAM HONDA CLASSIC

Teamets to hold i Expertklassen sluttede på en delt førsteplads

Første afdeling af FDM DASU CLASSIC 2017 blev en stor succes for Team Honda Classic, idet teamets to hold Bent Mikkelsen og Arne Pagh samt Rene og Jørgen Skjøt sluttede på en delt førsteplads i Expertklassen med hver 28 strafpoint. "Vi havde med en vis spænding set frem til vores debut i Expertklassen" udtaler teamchef Bent Mikkelsen, og fortsætter "men at temaets to hold begge skulle slutte allerøverst i tabellen, den havde vi nok ikke lige forestillet os skulle blive en realitet."

Resultatlisten for første afdeling af FDM DASU CLASSIC vidner da også om et meget tæt race over de 222 km gennem et kønt område på Sydsjælland. Samtlige 14 hold i Ekspertklassen er placeret inden for et meget kort interval på kun 22 strafpoint. "Vi havde både før og under efter løbet en klar opfattelse af, at der ikke var plads til at lave de store fejl, hvis man ville gøre sig forhåbninger om en topplacering" udtaler Jørgen Skjøt "så det var om at holde et højt koncentrationsniveau gennem hele dagen"

Bentm _fdm 6_16_03_1920px _web

Arkivfoto: RallyPics

Teamets tredje hold Ivan Gydesen og Poul Erik Sørensen sluttede på en fornem 10. plads i Touringklassen. Holdet samlede fik 35 strafpoint på sekundetaperne. En flot placering, når det tages i betragtning, at det var første gang holdet var til start i et historisk pålidelighedsløb. Holdet var dog også godt tilfreds med deres egen indsats i løbet.

Løbet var arrangeret af Sydsjællands Automobil Klub og der var 42 hold tilmeldt til løbet. Løbsledelsen havde lagt et stort arbejde i rutelægningen, hvor de havde fundet en lang række små veje i et meget kuperet terræn med masser af sving. "Det var et rigtigt sjovt løb at køre" udtaler Rene Skjøt "og så der jo dejligt at køre i Honda CRX'eren, der har en god accelerationskraft, der gør det muligt at holde en jævn hastighed gennem løbets mange snævre passager."

Startstedet var henlagt revyernes by Mogenstrup. Ruten om formiddagen gik over Næstelsø, Bonderup, Holme Olstrup, Toksværd, Sørup, Sparresholm, Denderup Vænge, Kongsted, Orup, Hovby og rundt om Faxe til Ebbeskov, Store Spjellerup til pausen i Faxe midtby. Efter frokost gik turen sydpå igen mod Krageborg, Strandegård, Sølperup, Beldringe, Skibinge, Lundegård, Roneklit, Stavreby, Mern, Lekkende, Hovskov, Ørslev til samlingsstedet på Udby Kro.

Næste afdeling af FDM DASU CLASSIC afvikles lørdag den 6. maj med Dansk Rally Club som arrangør. Løbet er henlagt til området omkring Hillerød i Nordsjælland, hvor Team Honda Classic vil gøre alt for at forsvare det flotte udgangspunkt for turneringen.

JSK