STIGENDE FORMKURVE OG STABILITET

Dette må være den perfekte overskrift som oplæg til 3. afdeling af FDM DASU CLASSIC 2019, der afvikles på lørdag den 22. juni 2019. Løbet arrangeres af Dansk Historisk Motor Club under ledelse af Niels "Luffe" Jessen og hans trofaste makker gennem mange år Jens B. Andersen. Det er klubbens 17. udgave af Classic Car Challenge, og som det har været tilfældet i mange af de foregående år mødes deltagerne tidligt lørdag morgen til maskinkontrol og tankning hos Shell i Lunderskov, for derefter at samles på startstedet ved Den Gamle Idrætshal i Vejen, hvor første vogn drager ud på den godt 225 km lange rute kl. 10.00.

IMG_2417 

Stigende formkurve er hvad der med rette kan sættes som etikette på teamchef Bent Mikkelsen og den erfarne co-driver Arne Paghs indsats i de første løb i sæsonen 2019, hvor holdet har stillet til start i den nyerhvervede Honda Civic Vtec, årgang 1990. Holdet har i de seneste løb demonstreret en performance, der kun kan betegnes som "super med pil opad." Bent og Arne var i de to første afdelinger af årets FDM DASU CLASSIC uheldige med et par småfejl, men ikke mindst takket været en fornem indsats af Arne ved kortbrædtet, så har teamet alligevel formået at blande sig i topstriden. Nu er alle sejl sat til, og hele teamet føler sig overbevist om, at potentialet folder sig ud i fuldt flor under 3. afdeling af løbsserien på næste lørdag i Vejen. Teamchefen udtaler at bil og instrumenter er tjekket og klar til kamp, ligesom Bent og Arne føler sig godt rustet til at indtage podiet lørdag aften i Vejen.

 IMG_2414

Stabilitet er til gengæld hvad der med rette kan sættes som etikette på indsatsen af teamets benjamin Rene Castillo Skjøt, der er i førstekører i teamets Honda CRX 2'eren, og den erfaring som Jørgen Skjøt sidder inde med i højresædet Holdet har ligget meget stabilt i top tre i næsten alle afdelinger af FDM DASU CLASSIC gennem de sidste 3 - 4 sæsoner. Stabiliteten er en af de afgørende faktorer til at Rene og Jørgen Skjøt efter de to første afdelinger i 2019 indtager den foreløbige førsteplads i Ekspertklassen. "En placering vi ikke tænkt os at afgive frivilligt" udtaler Rene inden fokus rettes mod næste afdeling på lørdag i Vejen. Teamet er som bekendt forsvarende mestre i FDM DASU CLASSIC, ligesom de vandt både deres klasse og generalklassementet i den 16. udgave af Classic Car Challenge.