Starter den 13. marts

SÆSONSTARTEN NÆRMER SIG

Starten på sæsonen 2016 nærmer sig med hastige skridt for Rene og Jørgen Skjøt, der i 2016 udgør det ene af TEAM HONDA CLASSIC´s to hold inden for Regularity Rally i Danmark. Generalprøven bliver deltagelse i Winter Classic arrangeret af Dansk Historisk Motor Club. Løbet afvikles søndag den 13. marts med start og mål ved Den Gamle Idrætshal i Vejen.

DSC_1825

Løbet, der er tilrettelagt af de rutinerede herrer Bent K. Jensen og Lars Palle, er på ca. 125 km og deltagerne kan forvente at blive udfordret på både den orienteringsmæssige front og med at holde gennemsnitshastighederne på sekundetaperne.

"Efter mere end 15 måneders pause og skiftet til Honda kræver lidt ekstra forberedelse inden sæsonen for alvor starter." udtaler Rene Skjøt, der glæder sig til igen i 2016 at kunne deltage i FDM DASU CLASSIC serien, hvor første afdeling løber af stablen i Randers den 16. april 2016.

Holdet er i gang med at få monteret triptællere i HONDA CRX 2´eren og teamets mekanikere har klargjort bilen. Inden starten den 13. marts bliver der også tid til lidt intens træning ude på landevejen. "Vi skal lige have finpudset samarbejdet i bilen - rutine kan ikke gøre det alene " udtaler Jørgen Skjøt, der med mere end 15 års erfaring inden for denne sportsgren ved hvad der kræves for at skabe topresultater.

Udover at komme i gang igen ser holdet også frem til tage kampen op med flere at de skrappe hold inden for Regularity Rally. Deltagerlisten giver allerede nu et fingerpeg om en hård kamp om sekunderne.