Sommeren er over os

SOMMEREN ER OVER OS –

Men ferien er slut for Team Honda Classic

Selvom det nu for alvor er blevet sommer i det ganske land, er ferien forbi for teamet, når der lørdag den 15. august tages der hul på anden halvdel af sæsonen inden for Regularity Rally. Næste afdeling af CC-CARS DASU CLASSIC arrangeres af Dansk Historisk Motor Klub, hvor løbsleder Niels Oluf Jessen har allieret sig med det erfarne mandskab Benny Kock og Hans Oluf Nielsen fra Motorklubben Centrum. Sammen har de tilrettelagt 2. afdeling af dette års mesterskabsserie.

Løbet starter ved Hotel Medio, der er beliggende syd for Fredericia i nærheden af den gamle hovedvej mellem Kolding og Middelfart. Mål er i Vejen Sportshal, hvortil deltagerne ankommer efter ca. 185 kilometers kørsel på Fyn og i Sydjylland.

Team Honda Classic stiller igen med et komplet hold med 3 biler til løbet i den kommende weekend. Efter at være afløst af Lars Bækkelund i første afdeling er Bent Mikkelsen er nu tilbage i sin Honda Civic VTEC, og igen sammen med sin sædvanlige og rutinerede co-driver Arne Pagh. De forventer at have en lille fordel af et godt lokalkendskab til det terræn, som løbet forventes at komme til at gå igennem. Og som sædvanlig satser de på at være med fremme i forreste række i Expertklassen, når det endelige resultat bliver offentliggjort først på aftenen lørdag.

06-20-02-Gjønge Rally Classic (4)

Endvidere stiller Ivan Gydesen og Kurt Rasmussen i den velkendte Honda CRX 1 til start. Holdet er stærkt opsat på at revanchere sig efter det uforskyldte uheld under første afdeling, hvor en fejl i tidtagningsudstyret ikke blev opdaget ved den indlagte maskinkontrol inden starten på løbet. Men Ivan og Kurt er ved godt mod og klar til at tage del i kampen om podiepladserne i Touringklassen.

Foto 1 - Ivan Og Kurt - 23.02.2020 (2)

Med mesterskaber fra de seneste to år, og en førsteplads i 1. afdeling af løbsserien i bagagen, er Rene Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt ikke overraskende teamets trumfkort, når det drejer sig om en topplacering i Expertklassen. De er blandt de absolutte favoritter til en placering øverst på podiet, når præmierne uddeles lørdag aften. De stiller som sædvanlig til start i den velkendte Honda CRX 2.

06-20-01-Gjønge Rally Classic (2)

Bilen og teamets to øvrige biler er som en væsentlig del af forberedelserne til løbet blevet gennemgået og testet af Teamets chefmekaniker Lars Bækkelund. Så både biler og mandskaber er klar til udfordringerne førstkommende weekend.

THC