Skuffende resultater

Skuffende resultater for teamet

3. afdeling af FDM DASU Classic løbsserien, der er det uofficielle danmarksmesterskab i pålidelighedsløb for klassiske biler, blev kørt lørdag den 27. maj  2017.

Løbet var arrangeret af Slagelse Auto Sport som ”Historic Viking Rally, og deltagerne fik lejlighed til at stifte bekendtskab med en smuk sjællandsk natur over de mere end 220 km, som løbsstrækningen var på.

Men for Team Honda Classic blev det ikke nogen god dag, bortset fra turen i den smukke natur. For alle tre holds vedkommende endte løbet med skuffende resultater.

Bedste placering opnåede Bent og Arne i CRX 3 med en placering som nr. 8 i expert klassen. Konkurrencen i denne klasse er hård, og kun 15 straf point skilte Bent og Arne fra en delt 2. plads.

Resultatlisten viser, at holdet fortsat har tendens til at komme for tidligt til de hemmelige tidskontroller. Men som Arne udtaler: Det er noget, vi på basis af de data, vi nu har fra de første tre løb, vil arbejde på at få ændret til sæsonens sidste tre løb.

CRX 2 med Rene og Jørgen sluttede desværre på en skuffende 13. plads. Holdet blev ramt af tekniske problemer med udstyret til måling af afstande og havde derfor heller ikke mulighed for at ramme tidskontrollerne blot nogenlunde på det korrekte tidspunkt.

Det er naturligvis et problem, der vil blive løst. Som Jørgen udtaler: Allerede i den kommende uge vil jeg teste udstyret, som derefter  vil blive repareret og opdateret. Vi regner bestemt med at være klar til at gå efter nogle gode resultater efter sommerferien, når løbsserien genoptages, slutter Jørgen.

Også for CRX 1 med Ivan og Poul Erik som henholdsvis 1. og 2. kører blev  løbet en skuffelse. Holdet sluttede på en 12. plads og kunne dermed ikke helt leve op til den gode præstation fra 1. afdeling, hvor holdet debuterede.

Allerede fra starten af løbet fik holdet problemer med at finde den rigtige rute fra startstedet i Slagelse og ud af byen. Det gav en stor forsinkelse, som ikke senere kunne indhentes.

Holdet har i de to første afdelinger fået nogle gode erfaringer, som kan benyttes, når løbsserien genoptages efter sommerferien.