Nytaarskur

NYTÅRSKURS HOS HONDA DANMARK

Fredag den 5. januar 2018 var hele TEAM HONDA CLASSIC med teamchef Bent Mikkelsen i spidsen, temaets mekaniker, teamets webmaster samt teamets 1. kørere og 2. kørere inviteret til nytårskur hos Honda Danmark i Kolding.

Det var således et talstærkt team, der mødte op i Kolding, hvor vi indledningsvis blev budt velkommen af hele personalet hos Honda Danmark, og efter en kort præsentationsrunde af alle deltagerne i nytårskuren var det tid til at sætte sig til bords og indtage et solidt måltid med lidt godt til ganen.

Herefter var der lejlighed til at gøre status over teamets præstationer i sæsonen 2017, der blandt andet har budt på fine placeringer i FDM DASU CLASSIC og DHMC CLASSIC TOUR, ligesom 2017 bød på teamets internationale gennembrud med Rene og Jørgens sejr i klassen og generalklassementet i et løb i Tyskland i slutningen af oktober måned 2017. Teamet havde til nytårskuren medbragt årets høst af trofæer.

Der blev også orienteret om teamets planer for sæsonen 2018, hvor det igen er planen at teamet deltager i den fulde serie af FDM DASU CLASSIC med hele hold. Bent Mikkelsen og Arne Pagh i Honda CRX 3, Ivand Gydesen og Jan Østergaard i Honda CRX 1 samt Rene og Jørgen Skjøt i Honda CRX 2.

Det er altid en stor fornøjelse at mødes med personalet hos Honda Danmark, der gang på gang viser stor interesse for TEAM HONDA CLASSIC´s gøren og laden. Flere af medarbejderne hos Honda Danmark er allerede indlemmet i teamet som VIP medlemmer, medens andre af kollegaerne går med seriøse overvejelser om at påbegynde deltagelse i historisk pålidelighedsløb i Danmark.

Fra TEAM HONDA CLASSIC skal der lyde en stor tak for en dejlig dag i Kolding.