Nyt fra Team Honda Classic

 

Bilen er klar og ferien er bestilt.

Når der køres Winter Classic den 13. marts i  og omkring Vejen er CRX 1 med Bent og Arne ikke med på deltagerlisten. Bent er på ferie i udlandet, så derfor bliver sæsonstarten for CRX 1. afdeling af FDM DASU Classic i Randers den 16/4.

Bilen er klar - med triptæller og Speed Pilot monteret. Bent oplyser, at han og Arne i den kommende sæson vil benytte en fransk triptæller og speedpilot, af mærket Rally Pack 2. Det er et instrument, som både har været anvendt af Bent og Arne (sammen med Lars Bækkelund) samt en række andre danske deltagere i Rallye Monte Carlo Historique.

1 (7)

Begge biler vil deltage i FDM DASU Classic i den samme klasse, nemlig den nye Monte Carlo klasse. Det er en klasse, hvor deltagerne kan anvende alle former for instrumenter, herunder også elektroniske instrumenter, f.eks. en app på en IPhone eller IPad. Det er således en nem og billig måde at komme i gang med pålidelighedsløb for klassiske biler.

Teamet håber, at der kommer rigtig mange deltagere, både i løbsserien og i den nye klasse, så vi får nogle spændende dyster i 2016.