Klassesejr

KLASSESEJR TIL TEAM HONDA CLASSIC

Lørdag den 27. august 2016 blev 4. afdeling af FDM DASU CLASSIC afviklet med start og mål i Hillerød. Fra Team Honda Classic deltog Rene og Jørgen Skjøt i Honda CRX 2éren, og det blev til en overbevisende sejr i klassen, og en 4. plads i generalklassementet.

Løbet var tilrettelagt af Per Vilslev og Erik Andersen fra Dansk Rally Club, der med dette arrangement debuterede som løbslæggere. Løbet var på ca. 220 km og havde i alt 42 hemmelig tidskontroller på løbets i alt 17 sekundetaper, ligesom der var udsat 18 hemmelige rutekontroller til kontrollere, at deltagerne mellem sekundetaperne kørte den helt rigtige rute.

”Vi havde i forvejen store forventninger til løbet, og var overbevist om, at der ville blive budt på udfordringer både i orienteringen og på sekundetaperne” udtaler Jørgen og fortsætter ”Det er et af sværeste og mest krævende løb vi har kørt inden for de senere år. Vi skulle virkelig være meget koncentreret fra første meter.”

IMG_0469

Rene og Jørgen starter ud i Hillerød på den 220 km lange rute.

 

Deltagerne blev også budt på udfordringer udover hvad løbsledelsens havde planlagt. Løbsområdet er meget eftertragtet af motionscykelister, hvorfor der hele tiden skulle holde et vågent øje med den stærke trafik i lokalområderne. ”Vi fik også en del strafsekunder ved nogle af de hemmelige tidskontroller, da vi et par gange under løbet bliver holdt tilbage af store landbrugsredskaber, men så er det jo godt at have en hurtig bil, når vi skal indhente de tabte sekunder” udtaler Rene.

Med sejren i 4. afdeling af den landsdækkende løbsserie FDM DASU CLASSIC, hvor de fire bedste resultater ud af seks løb er tællende, har Rene og Jørgen allerede nu vundet turneringen i deres klasse, idet de har maksimumpoint efter de fire første løb, der indtil nu er afviklet. Det får dog ikke holdet til at hvile på laurbærerne. Fokus er allerede nu rettet mod næste afdeling med start og mål i Lemvig. ”Det glæder vi os meget til, for her vil der ikke være de samme trafikale udfordringer, som vi oplevede i lørdags” slutter Rene.

JSK