Kan vi fastholde stilen

 Team Honda Classis ser frem til en spændende weekend.

Det må være en passende overskrift for de udfordringer der venter Team Honda Classic i løbet af den kommende weekend. Oven på Vivi og Arnes succesfulde hjemtagelse af det danske mesterskab for hold i bilorientering i sidste weekend er der lagt et ekstra pres på teamet to stærke hold inden for Regularity Rally, når der på søndag fløjtes op til 5. og næstsidste afdeling af FDM DASU CLASSIC 2019.

Slagelse FDM 2-2019 -2

Afdelingen arrangeres af Sports Motor Klubben Gladsaxe, og da løbet afvikles på en søndag, så har løbsledelsen været særdeles hensynsfulde og henlagt start og mål til Korsør, hvor man tilgodeser især de jyske hold, der herigennem ikke får så lang en tur hjem søndag aften inden næste arbejdsdag truer mandag morgen.

Det er meget rutinerede kræfter der står bag arrangementet i Korsør og omegn den førstkommende søndag. Men man vil begå en af de største fejltagelser overhovedet, hvis man tror der bliver tale om "en stille og rolig søndagstur." I Team Honda Classic forventer vi et spændende løb med rigtig mange udfordringer. Løbsledelsen har allerede på forhånd meldt ud, at der er indlagt 2 førerprøver i løbet, og dertil kommer helt sikkert en række krævende sekundetaper med pænt høje gennemsnitshastigheder spækket med godt 40 hemmelige tidskontroller.

Bent Mikkelsen 2 (1)

Team Honda Classic stiller i stærkeste opstilling i Korsør anført af Bent Mikkelsen og Arne Pagh i Honda Civic Vtec'en, der var bilen, der var med til at bringe guldet hjem i sidste weekend i Århus. "Bilen er i topform og Arne viste sit værd i kampen om guldet, så jeg bliver da nødt til at steppe op for at følge trop" udtaler teamchef Bent Mikkelsen inden der tages hul på de sidste forberedelser til søndagens afdeling af FDM DASU CLASSIC.

Endvidere deltager Rene Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt i Honda CRX 2'eren. Holdet er efter en god start på sæsonen stadig med i topkampen, men efter et afbud til 3. afdeling og en mindre god indsats i 4. afdeling, så er banen kridtet helt op. "Den sikre vej til at genvinde mesterskabet i ekspertklassen er 2 sejre i de sidste 2 afdelinger af løbsserien, så vi ved hvad vi skal opnå" udtaler Rene. "Jeg døjer godt nok en del med Roskildesyge i denne uge, men nu skal vi jo kun til Korsør, så mon ikke jeg når, at blive klar inden det går løs på søndag" slutter Jørgen. Teamet chefmekaniker Lars Bækkelund har i hvert fald her til formiddag meldt CRX 2'eren klar til løbet.

 

THC