Honda Import

VIRKSOMHEDSBESØG HOS HONDA DANMARK

Importøren af Honda biler i Danmark Honda Motor Europe Denmark havde inviteret hele TEAM HONDA CLASSIC til at besøge virksomheden mandag den 21. november 2016. En invitation som temaets mekaniker, webmaster, 1. kørere og 2. kørere naturligvis ikke kunne sidde overhørig, hvorfor vi mødte talstærkt op.

Besøget indledtes med at alle repræsentanter for teamet fik lejlighed til at hilse på hver enkelt medarbejder på kontoret i Kolding, og høre lidt om deres respektive arbejdsopgaver, ligesom direktør Mikael Larsen orienterede om den aktuelle situation på bilmarkedet i Danmark.

IMG_0223

Undervejs lykkedes det Rene at få tiltusket sig et sæt nøgler til en Honda Civic, type R, hvorefter Rene og Jørgen tog sig en prøvetur i industriområdet i den nordlige del af Kolding. Efter prøveturen var Rene af den opfattelse, at skulle den bil bruges til Regularity Rally i Danmark gjorde det ikke noget om gennemsnitshastighederne blev fordoblet.

Herefter var det tid til at få lavet en fotosession. Hele teamets vognpark blev linet op uden for Honda Danmarks kontor og bilerne blev dekoreret med nogle af de trofæer, som temaet har hjemført i løbet af sæsonen 2016. Flere af billederne er at finde under fanebladet "galleri" på teamets hjemmeside.

IMG_0564

Dernæst gik vi indendørs igen, hvor der i firmaets mødelokale var dækket op med smørrebrød og drikkevarer. Under frokosten blev der tid til at fortælle lidt om teamet og få en god snak med medarbejderne i huset.

Fra Team Honda Classic skal der til alle medarbejdere hos Honda Danmark lyde en stor tak for en dejlig dag i Kolding.