Godkendt debut

 

GODKENDT DEBUT FOR TEAM HONDA CLASSIC

I lørdags den 13. april var det endelig blevet tid til at tage hul på sæson 2019 i FDM DASU CLASSIC. Åbningsløbet, der var arrangeret af de erfarne personer fra Motor Klubben Centrum på Fyn, havde 43 deltagere til start fra FTZ ´s hovedkontor på Hvidkærvej i Odense SV. Den 196 km lange rute gik om formiddagen over Brændekilde, Brylle, Tommerup, Nårup, gennem Krenderup Gods og videre til Årup, Ørsted, Vedtofte, Turup, Aborg og til frokostpausen i hos Hindsgaul Classic i udkanten af Assens.

Eftermiddagens tur gik syd og østover gennem Saltofte, Tore Huse, Hagenskov, Brunshuse, Nellemose, Strandby, Jordløse, Håstrup, Ny Stenderup, Svanninge, Sollerup, Gærup Skov, Storffsminde og til målet ved Fjællebro Gods. Samlet set en rigtig flot rute med kurvede og snoede veje.

Skjøt

Det bedst placerede hold fra Team Honda Classic blev de forsvarende mestre Rene Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt, der kører i Honda CRX 2'eren. De besatte suverænt 2. pladsen i ekspertklassen blandt i alt 19 deltagende hold. Med den fornemme placering i sæsonåbningen viser holdet, at de også i 2019 har tænkt sig at kæmpe med i den øverste del af feltet. "Vi kunne godt mærke i starten af løbet, at vi efter en løbspause på ca. 7 måneder var lidt rusten" udtalte Rene efter løbet og fortsatte "men rutinen gjorde sit til, at vi holdt hovedet koldt gennem hele løbet, og samlet set er vi rigtig godt tilfredse med sæsonpremieren."

Rene og Jørgen fik 19,0 strafpoint ved passage af løbets 38 hemmelige tidskontroller, og holdet havde som sædvanen tro kørt den helt rigtige rute og manglede således ingen rutekontroller. "Undervejs i løbet havde vi lidt problemer med den øvrige trafik i området, men vi tror ikke det har fået afgørende indflydelse på vores slutplacering" udtalte Jørgen, da resultaterne var offentliggjort lørdag aften. Det eneste hold i klassen som klarede sig bedre end Rene og Jørgen var Kim Frandsen og Jan Østergaard, hvor sidstnævnte som en del af Team Honda Classic ved flere lejligheder har vikarieret i højresædet i flere af teamets biler. Kim og Jan kørte et flot løb, som blev kronet med en velfortjent sejr i Ekspertklassen - så et stort tillykke fra hele Team Honda Classic.

Bent Mikkelsen 4

Det så længe ud til at teamchef Bent Mikkelsen og 2. kører Arne Pagh, der kører i teamet seneste erhvervelse en Honda Civic VTEC fra 1990, skulle fuldende teamets succes i sæsonens første afdeling af FDM DASU CLASSIC 2019. Inden løbets sidste etape lå holdet på en solid 3. plads, men en ærgerlig fejlkørsel på løbets allersidste sekundetape medførte 10 ekstra strafpoint ved løbets næstsidste hemmelige tidskontrol. "Vi sluttede løbet med samlet 31 strafpoint, der desværre kun rakte til en 7. plads i ekspertklassen" udtaler teamchefen "Arne havde godt styr på kortet og sammen kørte vi et rigtig godt løb. Ser vi på de øvrige resultater, vi præsterede gennem hele dagen, så giver det grobund for stor optimisme forud for sæsonens kommende afdelinger af FDM DASU CLASSIC" slutter teamchefen.

JSK