Genoptaget karriereren i historisk

Så fik vi åbnet sæsonen

Efter mere end 15 måneder pause fik Rene og Jørgen Skjøt genoptaget karriereren inden for historisk pålidelighedsrally, da de i weekenden deltog i sæsonens første løb med start og mål i Vejen. Løbet, der var på 140 km, var samtidig første løb for Team Honda Classic. Der stillede 32 hold til start, heraf 6 hold i Monte Carlo klassen. Rene og Jørgen blev nr. 2 både i klassen og i generalklassementet. På løbets sekundetaper var holdet samtidig bedst af samtlige deltagere i løbet.

Rene og Jørgen glædede sig over være tilbage i sporten og havde forståeligt nok det store smil fremme efter ankomsten til målområdet i Vejen.

Løbsledelsen havde forud for løbet annonceret, at der ville blive noget at se til for både 1. kører og 2. kører, idet der udover kravet om præcision på sekundetaperne, også blev stillet krav til kortlæsningen. Løbsledelsen havde gjort flittigt brug af en del gamle kortudsnit med en oprindelsesdato, der går mere end 30 år tilbage i tid. Resultaterne for løbet taler sit tydelige sprog, idet det kun lykkedes 1 hold at finde alle rigtige rutekontroller. ”Som en erfaren kortlæser irriterer det selvfølgelig én, at vi lavede en enkelt fejl ude på ruten, der kostede klassesejren og sejren i generalklassementet” udtaler Jørgen.

Deltagerne blev sendt ud på en meget afvekslende rute med både asfaltveje og meget gode grusbelagte veje. Honda CRX 2éren blev således prøvet under meget afvekslende former. En test som bilen bestod til topkarakter.

”Alt i alt er vi godt tilfredse med sæsonstarten. Vi fik bevist over for vore konkurrenter og ikke mindst os selv, at vi stadig hører til de allerbedste i Danmark, når det gælder om at køre sekundetaper” udtaler Rene efter resultaterne blev offentliggjort.

Hele Team Honda Classic ser nu frem til åbningen af FDM DASU CLASSIC serien, hvor første afdeling køres den 16. april 2016 i området vest for Randers. Team Honda Classic stiller til start i Randers med begge teamets biler.

#teamhondaclassic