Forrygende finish

RENE OG JØRGEN VANDT PÅNY EKSPERTKLASSEN. 

Der var lagt op til en forrygende finale og det blev det. Her midt på aftenen foreligger de endelige resultater af sjette og sidste afdeling af FDM DASU CLASSSIC. I ekspertklassen blev det til en overbevisende sejr til Rene Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt, der stillede til start i sidste afdeling i Honda CRX 2’eren. Holdet havde ved passage af løbets ca. 40 hemmelige tidskontroller kun en samlet afvigelse på 14,50 sekunder og da de som sædvanligt ikke havde forsinkelser på ruten og passeret samtlige hemmelige rutekontroller i korrekt rækkefølge, så det det til en klar sejr, idet nærmeste forfølger Kim Frandsen og Jan Østergaard havde en samlet afvigelse 25,20 sekunder. Der var i alt 16 deltagere i ekspertklassen, hvilket vidner om en intens konkurrence, som også sætter Rene og Jørgens præstation i et flot relief.

Skjoet

Samtidig kan vi nu gøre status over den samlede stilling i FDM DASU CLASSIC 2019. Som omtalt i oplægget til dagens finalen var der stor spænding om hvem der i år ville løbe med den endelige sejr i ekspertklassen, hvor hele 5 mandskaber havde chancen for at tage hjem fra Lime Forsamlingshus med den største pokal.

Som følge af den forrygende finish blev Rene og Jørgen, der i øvrigt er forsvarende mestre, samlet vinder i ekspertklassen, og for første gang i turneringens 15 års historie er det således lykkedes for et hold at vinde turneringen 2 år i træk. Rene og Jørgen opnåede gennem sæsonens 4 bedste løb 196 matchpoint ud af 200 mulige. Kim Frandsen og Jan Østergaard fik 192 matchpoint på 2.pladsen, medens Lars Hjort og Simon Hjorth på 3. pladsen opnåede 190 matchpoint.

Team Honda Classic vil gerne sige AAS tusind tak for et godt og regulært løb under svære forhold. Et flot arrangement som bestemt var en finale værdig.

Efter weekenden følger et mere fyldigt referat af dagens arrangement.

 

THC