Forrygende finale

Team Honda Classic klar til sæsonafslutningen

Lørdag den 26. oktober er det afgørelsens time i FDM DASU CLASSIC 2019, og der er lagt op til en af de mest spændende finaler i mange år, idet hele 5 hold i expertklassen har muligheden for at stå med den store pokal lørdag aften i Lime Forsamlingshus. Arrangementet omkring 6. afdeling af FDM DASU CLASSIC er lagt i hænderne på Århus Automobil Sport, der har en meget rutineret løbsledelse med Hans Ole Nielsen i spidsen flankeret af Niels Iversen, Hans Jakobsen og Bernd Thrysøe.

arkiv

Centrum for løbet blive byen Lime nogenlunde centralt beliggende Djursland. Første chance for at se det flotte felt af ældre biler bliver fra kl. 08.00 ved Dagli'Brugsen i Lime, hvor der er kontrol af bilerne. Herefter bliver deltageren ledt hen til forsamlingshuset, hvor der serveres morgenmad for alle deltagere og officials. Første bil bliver sendt ud på ruten kl. 10.00 og over de næste 30 minutter bliver feltets øvrige deltagere sendt ud på den 220 km lange rute med 1 minuts mellemrum.

Team Honda Classic stiller i stærkeste opstilling til finalen i FDM DASU CLASSIC. Første vogn på startrampen er teamchef Bent Mikkelsen med sin rutinerede co-driver Arne Pagh, der stiller til start i Honda Civic Vtec, årgang 1990. Holdet er desværre uden chance for at komme allerøverst på resultatlisten i den samlede stilling i turneringen, men de har henover sommeren vist en stigende formkurve, og holdet er meget opsat på at slutte turneringen af i flot stil, hvorfor de absolut må regnes som én af bejlerne til sejren i expertklassen på lørdag.

Nede i den anden ende af feltet finder vi de forsvarende mestre Rene Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt i den velkendte Honda CRX 2'er, årgang 1986. Rene og Jørgen er bestemt også et hold, der vil blive holdt øje gennem hele dagen. De ligger inden sidste afdeling på 2. plads i den samlede stilling, og kender nok løbsområdet bedre end nogen andre af deltagerne. "Det behøver bestemt ikke være nogen fordel" udtaler Jørgen, der taler af erfaring, og Rene supplerer " Vi kan blive alt mellem nr. 1 og nr. 5 i den samlede stilling. Så der bliver tale om en af de mest forrygende finaler i mange mange år."

Hvordan det hele spænder af kan du læse mere om her på vores hjemmeside, hvor der senest mandag vil være en fyldig reportage fra sæsonfinalen.

THC.