Flotte placeringer

TEAM HONDA CLASSIC HOLDT STILEN I SÆSONAFSLUTNINGEN

Sæsonens sidste løb inden for Regularity rally i Danmark gav flotte placeringer til Team Honda Classic. Horsens Automobil & Motor Klub havde i samarbejde med Motor Klubben Centrum værtsskabet for 6, afdeling i FDM DASU CLASSIC 2016 med start hos FTZ i Odense og mål på Scandic Hotel Odense.

Rene og Jørgen Skjøt i Honda CRX 2éren holdt stilen i sæsonafslutningen, og hjemførte en sikker 1. plads i Monte Carlo klassen med i alt 59 strafpoint – og dette på trods af at holdet havde en mindre fejlkørsel på 20 – 30 meter på en af løbets første sekundetaper. ”I en sådan situation er det godt at have en hurtig bil som Honda CRXéren” udtalte Rene, og fortsætter ”Honda´ens gode køreevner hjælper med til at minimere tidstabet i sådanne situationer.”

 Bentm _fdm 6_16_04_1920px _web

For Bent Mikkelsen og Arne Pagh i Honda CRX 1éren blev løbet lidt af en blandet pose bolsjer. Arne resumerede løbet sådan: ”Vi kørte den helt rigtige rute hele dagen, men desværre overser vi undervejs to af løbets rutekontroller, og mistede derved andenpladsen i Monte Carlo klassen. Hertil kommer at det indbyggede ur i vores triptæller tilsyneladende ikke går helt stabilt. Det kostede en del unødvendige strafsekunder” Alligevel rakte det samlede resultat på 132 strafpoint til en flot tredjeplads i klassen for Bent og Arne.

Bent havde forud for løbet på Fyn i al godmodighed udstedt teamordrer, og Bent konkluderede efterfølgende: ”Det var nu godt nok, at vore teamkollegaer ikke holdt sig alt for meget tilbage, idet teamet grundet vore egne tekniske problemer i så fald ville være gået glip af klassesejren i finaleløbet.”

IMG_2722

Som spået forud for løbet tog Team Honda Classic sig godt for af retterne under præmieuddelingen. Der var således præmie til Rene og Jørgen for klassesejren i løbet. Herudover blev de hædret for den samlede turneringssejr i FDM DASU CLASSIC i Monte Carlo klassen, hvor det gennem sæsonen er blevet til 6. førstepladser ud af 6 mulige.

 IMG_2736

Afslutningsvis var der også præmieuddeling for DHMC Classic Tour 2016, der en turnering på tværs af alle fire klasser for historiske biler. Her gik den samlede sejr til Rene og Jørgen, der samlet scorede 250 point ud af 250 mulige. Efter at resultaterne var blevet kendt gjorde Jørgen status over holdets præstationer i 2016: ”Vi er meget tilfredse med sæsonens forløb. Vi føler selv at vi kommet godt igen efter at vi holdt pause i hele sæsonen 2015.”