Flot placering

 

 

Flotte placeringer

Flotte placeringer til Team Honda Classic

Teamet havde begge biler til start i anden afdeling af FDM DASU Classic - serien, der var arrangeret af Sports Motor Klubben Gladsaxe. Igen blev det til flotte placeringer for teamet. Au2parts - 3 Byers Classic startede i Slagelse, og herfra gik ruten over Dianalund, Stenlille, Holbæk og videre over Tølløse, Valsø til Ringsted.

Teamets bedste placeringer opnåede Rene og Jørgen Skjøt, der i Honda CRX 2éren vandt Monte Carlo klassen med kun 24 strafpoint og med god afstand til de øvrige deltagere i klassen, også selvom holdet blev forsinket af et civilt køretøj på en løbets af 10 sekundetaper.

SMKG (1)

"Vi er uheldig at få en stor firehjultrækker ind foran os på en af de mange snoede og smalle veje, og det kostede os 4 strafpoint" udtaler Jørgen. Til trods herfor blev det til en fornem 3. plads i generalklassementet. Holdet har med sejre i de to første afdelinger af FDM DASU Classic nu lagt sig suverænt i spidsen af Monte Carlo klassen.

"Vi kørte et godt løb med plads forbedringer" udtaler Rene og fortsætter "Især på løbets tredje sekundetape på 3.450 m på grusunderlag ved Munke Bjergby med masser af vinkelrette sving viste Hondaén sit format - vi var som nogle af de eneste hold i stand til at holde gennemsnitshastigheden helt præcist på denne strækning."

En række udefra kommende hændelser gjorde sit til at CRX 1éren med Bent Mikkelsen og Poul Erik Sørensen ikke helt kunne følge op på succesen fra første afdeling. Umiddelbart før frokostpausen passerede deltagerne gennem et butiksområde, hvor en masse civil trafik distraherede så meget, at holdet overså en af løbet mange rutekontroller. Da holdet samtidig på løbets næstsidste sekundetape blev ramt af tekniske problemer med triptælleren, der ikke kunne indstilles rigtig - ja så var mulighederne for en topplacering ikke længere mulig.

Holdet leverede til gengæld på den øvrige del af løbet en rigtig flot præstation. Her viser resultatberegningen at holdet i store dele af løbet har kørt suverænt og meget stabilt., idet Bent og Poul Erik kun har fået 15 strafpoint ved passage af 20 ud af de i alt 28 hemmelige tidskontroller. Et resultat der sammenlignet med de øvrige deltagere giver et flot gennemsnit på kun 0,75 sekund pr. tidskontrol, og flot 3. plads i klassen som slutresultat.

JS