Flot debut

FLOT DEBUT AF TEAMETS NYE HOLD

Winter Trial DK eller Water Trial DK

I lørdags tog Team Honda Classic hul på sæson 2020 inden for Historisk Pålidelighedsrally på dansk jord, og det blev en godkendt sæsonstart for de 2 hold, som stillede til start i Vejen. Begge teamets hold hjemførte en 2. plads i deres respektive klasser.

Fra hele teamets side var der med spænding set frem til hvorledes det nye hold med Ivan Gydesen og Kurt Rasmussen ville klare sig. De stillede til start i touringklassen i Honda CRX 1éren, og det blev en rigtig flot debut til Ivan og Kurt. Med kun 37,2 strafpoint hjemførte de en flot 2. plads i klassen med en solid margin ned til 3. pladsen. Det nydannede team lod sig end ikke ryste af, at det ene af de elektroniske tælleværker tabte strømmen efter blot 5 minutters kørsel. "Det gav selvfølgelig visse udfordringer så tidligt i løbet" udtalte Kurt ved samlingsstedet "men vi bevarede roen og fortsatte ufortrødent." Fra hele Team Honda Classic skal der lyde et stort tillykke til Ivan og Kurt med det flotte resultat. Det lover godt for fremtiden.

Foto 1 - Ivan Og Kurt - 23.02.2020
Ivan og Kurt havde forståeligt nok de store smil fremme efter den flotte debut i Vejen

Dansk Historisk Motor Clubs åbningsløb strakte sig over 128 km rundt om Vejen. Løbets opbygning var lidt utraditionel, idet løbet bestod af lige dele tulipanetaper og lige dele etaper, hvor ruten er beskrevet ved hjælp af kortudsnit. En opdeling, der bestemt ikke faldt i god jord hos alle deltagere. Ruten bød herudover på udfordringer både ovenfra og nedenfra. Helt frem til tidspunktet for første vogns start regnede det massivt suppleret med en kraftig vind, men heldigvis klarede lidt op. Inden løbet havde løbsledelsen gjort opmærksom på, at der godt kunne være store vandmængder på de veje, som deltagerne skulle benytte - ikke mindst på vej ind i byen Gjerndrup nord for Brørup.

Foto 2 - Ivan Og Kurt - 22.02.2020
Ivan og Kurt passerer stille og roligt de massive vandmasser i udkanten af Gjerndrup

For det mere rutinerede hold i teamet - Rene og Jørgen Skjøt, der stillede til start i Honda CRX 2éren - blev det til en 2. plads i ekspertklassen med 22,2 strafpoint mod 18,4 strafpoint til klassevinderen. En godkendt placering, når det tages i betragtning, at Rene og Jørgen for en sjælden gangs skyld lavede en mindre fejlkørsel, der kostede 10 strafpoint. "I et tværgående vej-T får jeg dirigeret Rene til den forkerte side, og selvom vi opdager fejlen efter 10-15 meter kan vi på grund af den øvrige trafik på vejen ikke få vendt Honda'en hurtig nok" udtalte Jørgen efter løbet.

Foto 3 - Rene Og Jørgen - 22.02.2020
Rene og Jørgen holder gennemsnitshastigheden på de 50 km/t - uanset vandmasserne.