Flot afslutning 2017

Team Honda Classic sluttede sæsonen af med maner.
Sæsonafslutningen blev en succes for Rene og Jørgen Skjøt

Struer & Omegns Motor Sport – SOMS stod lørdag som arrangør af Midnight Run - Dahl Biler jubilæumsløbet, der er den traditionsrige afslutning på sæsonen inden for historisk pålidelighedsrally i Danmark.

 Løbet var samtidig markering af hele tre jubilæer, herunder den arrangerede klubs 60 års jubilæum.

Som traditionen byder under et Midnight Run, så bliver hele løbet afviklet medens det er mørkt. Hovedparten af ruten foregår på masser af grusveje, ligesom det sædvanligvis også er krydret med mange orienteringsdetaljer. Løbsleder Jørn Mørup havde sammen med Niels J. Holst og Jan Kuipers opfyldt alle deltagernes vildeste ønsker, idet de havde kreeret et fantastisk arrangement, der fortjener stor ros. Der var virkelig noget at se til fra første meter i industrikvarteret i Struers udkant og frem til samlingsstedet i Borbjerg Kultur og Idrætscenter. Det var derfor ikke uden grund at alle deltagerne havde de store smil på både før, under og efter løbet, og måske også da de vågnede søndag morgen. Ruten levede fuldt ud op til løbets sædvanlige motto om at det bliver mørkt, vådt og beskidt.

Ruten i årets Midnight Run - Dahl Biler jubilæumsløbet var 191 km og gik fra Struer og over Vejrum, Hjerm, Ølby, Klosterheden Plantage, Fousing, og Linde inden pausen ved Bækmarksbro. Efter pausen gik ruten forbi Ulfborg Plantage, Stråsø Plantage, Vind, Tvis, Mejrup og til mål i Borbjerg.

Team Honda Classic var i år repræsenteret ved Rene og Jørgen Skjøt i teamets Honda CRX 2ér, og de gjorde en flot figur. Teamet var inden løbet udråbt som en af favoritterne til en topplacerning i ekspertklassen som følge af et holdet har vundet løbet 4 gange tidligere, og heraf som det eneste hold nogensinde 3 år i træk, endvidere havde Rene og Jørgen netop vundet et lignende løb i Nordtyskland - og de skuffede ikke.

JS17

For Rene og Jørgens vedkommende blev det til en delt førsteplads i klassen med 14 deltagere, hvoraf flere tophold fra især Norge deltog i ekspertklassen . Holdet fik 18 samlet strafsekunder - det samme antal strafsekunder som Henrik og Martin Møller Nielsen fra Allingåbro, der vandt løbet sidste gang det blev arrangeret tilbage i 2015.

"Vi er generelt godt tilfreds med resultatet og vores egen indsats i et løb hvor det blev de små marginaler, som afgjorde tingene til sidst" udtaler Jørgen, og Rene og fortsætter "Vi blev lidt for sent opmærksom på, at vi mistede nogle meter på tælleværkerne, hver gang jeg brugte håndbremsen i de skarpe passager i skovene, og det har helt sikkert betydet et sekund eller to i det samlede billede, men det skal nu ikke pille ved, at vi havde en herlig og tæt fight med Henrik og Martin løbet igennem.

Løbet var samtidig sidste afdeling af DHMC cuppen, og her blev det også til en velfortjent delt førsteplads til Rene og Jørgen Skjøt, der sluttede med samme pointtal 246, som Karsten og Teddy Simonsen fra Varde. Team Honda Classic er derfor godt tilfreds med sæsonen som helhed, hvor især efterårets løb har budt på mange topplaceringer.