FDM DASU Classic femte afd

MÅLSÆTNINGEN FOR 5. AFDELING ER KLAR

Lørdag den 1. oktober 2016 er Lemvig og Omegns Motor Sport arrangør af 5. afdeling af FDM DASU CLASSIC med start og mål på Lemtorp Skolen i Lemvig. Team Honda Classic stiller til start med begge mandskaber.

Det er første gang Jan Kuipers og Christian Hansen står som løbslæggere for et historisk pålidelighedsløb, men det mindsker nu ikke teamets forventninger til løbet i Lemvig. Det er et par erfarne løbstilrettelæggere, der tidligere har stået som arrangør af både orienteringsløb og økonomiløb. Endvidere er området begunstiget af en række mindre veje uden den store trafik, og der er langt mellem både bebyggelserne og lyskryds i området. Teamet ser med optimisme frem til løbet på lørdag.

Målsætningen er klart defineret for 5. afdeling og der er ingen grund til hemmelighedkrammeri om hvad den går ud på. ”Vi går efter at blive nr. 1 og 2 i klassen og det samme i generalklassementet” udtaler teamchef Bent Mikkelsen, og fortsætter ”Hvordan vi fordeler det imellem os indbyrdes i teamet lader vi være op til dagsformen på lørdag.”

DSC_1818 (2)

Bent Mikkelsen tv og Arne Pagh stiller til start i Honda CRX 1éren og Rene og Jørgen Skjøt kommer til Lemvig i Honda CRX 2éren. Selvom Rene og Jørgen har vundet deres klasse i FDM DASU CLASSIC, så har de ikke tænkt at ligge sig ned frivilligt. ”Vi går efter at give Bent og Arne kamp til stregen” udtaler Rene inden kursen sættes mod Lemvig.