FDM DASU Classic 2019

FDM DASU CLASSIC 2019 SKYDES I GANG

Team Honda Classic melder alt klar til sæsonstarten på lørdag den 13. april 2019, hvor det er blevet tid til første afdeling af FDM DASU CLASSIC turneringen 2019 med Motor Klubben Centrum som arrangør. Løbsledelsen består af rutinerede kræfter med Hans Oluf Nielsen i spidsen godt flankeret af Ulrik Hejl, Benny Koch og Ebbe Madsen. Startstedet er som traditionen byder hos FTZ på Hvidkærvej i Odense, hvor der fra kl. 08.30 vil være rig mulighed for tilskuerne til at se de mange flotte klassiske biler. Der er tilmeldt 43 hold til løbet. Ruten forventes at primært at foregå på den sydlige del af Fyn med frokostpause hos Assens Bilplejecenter, medens samlingsstedet efter løbet er henlagt til Søllinge Forsamlinghus ved Ringe.

Team Honda Classic har to hold til start i Odense på lørdag. Det er Bent Mikkelsen og Arne Pagh samt Rene og Jørgen Skjøt, som begge stiller op i Ekspertklassen. Teamet glæder sig til at komme ud af vinterhiet, og ikke mindst fordi løbsstilen på Fyn plejer at ligge godt til de to mandskaber.

Teamchef Bent Mikkelsen og Arne Pagh stiller op i teamets nyerhvervelse - en lynhurtig Honda Civic VTEC fra 1990. Det nye køretøj har i teamet fået betegnelsen Civic. Bent Mikkelsen om nyerhvervelsen "Bilen er købt i Holland og billedet nedenfor viser bilen efter at være landet ved teamets værksted i Løsning. Den er nu optimeret og indregistreret, så den er klar til sæsonens udfordringer."

 Civic1 (1)

 

Rene og Jørgen Skjøt stiller som sædvanlig til start i "vinder bilen fra sidste år" - den velkendte Honda CRX 2ér, som holdet har kørt i gennem sæsonerne 2016, 2017 og 2018. Rene og Jørgen har ikke tænkt sig at hvile på laurbærkransene længere end frem til på lørdag. "Vi er klar på, at konkurrencen i Ekspertklassen i 2019 bliver hårdere end set længe" udtaler Jørgen og han suppleres af Rene "Det er ikke tidligere sket, at et hold fra vundet FDM DASU CLASSIC mesterskabet 2 år i træk, men det vil vi gøre alt for at lave om på, når sæsonen 2019 er slut."

Webjep _2453