Debut i Team Honda Classic

ORESUND RALLY 2020.

Niels Erik Jørgensen debut i Team Honda Classic.

Til vore læsere følger her Niels Eriks spændende fortælling om sit første Regularity Rally som chauffør.

Først og fremmest vil jeg sige stor TAK fordi jeg fik chancen for at køre et DASU CLASSIC løb i Bent´s Honda Civic Vtec. Da Bent og Arne tilbød mig muligheden for at køre bilen, sagde jeg selvfølgelig straks "Ja tak" - efterfølgende fik jeg lidt betænkeligheder, da jeg faktisk aldrig har prøvet at have rattet i hænderne ved et Regularity Rally. Til gengæld har jeg masser af erfaring gennem en lang rallykarriere, og Arne og jeg er vant til at arbejde sammen som løbsledere på diverse rallies.

Fredag aften før Oresund Rally fik jeg for første gang Bents Honda i hænderne, og Arne og jeg kørte en kort tur for at jeg lige kunne se hvordan speedpiloten fungerede. Honda'en fungerer aldeles fremragende - en lækker smidig motor med masser af overskud kombineret med en kontant undervogn gør det let at være chauffør. Derfor kunne jeg fra starten af løbet koncentrere mig om at ramme tiden rigtigt på sekundetaperne. Det viste sig at være rigtigt svært at køre præcist og det gav sved på panden i starten. Henover dagen føltes det dog mere naturligt at køre på denne specielle måde.

 

 Niels Erik Og Arne Og Hondaen 120920

Oresund Rally i 2020 udgaven indeholdt ca. 150 kilometer sekundetaper, så der var rigeligt at se til. Samarbejdet mellem Arne og jeg fungerede rigtig fint, især når jeg faktisk hørte efter hvad der blev sagt. Vores resultat er da også ganske udmærket, når man tager i betragtning, at det var første gang at Honda'en, Arne og jeg skulle arbejde sammen en hel dag.

Bent havde før løbet tydeligt gjort opmærksom på, at Honda'en ikke er til salg, hvis jeg skulle få de tanker. Så det tænker jeg selvfølgelig slet ikke noget om..............Men skulle der være en anden gang, hvor der mangler en chauffør på Honda'en - så bare sig til !

Niels Erik Jørgensen