Chefmekanikeren i rampelyset

CHEFMEKANIKEREN TRÆDER FREM I RAMPELYSET

 

Normalt frister Team Honda Classic´s dygtige chefmekaniker Lars Bækkelund en tilbagetrukket tilværelse, men det ændres der på, når det lørdag den 12. maj 2018 er tid til afvikling af 2. afdeling af FDM DASU CLASSIC.

I den forbindelse træder Lars helt frem på den store scene i expertklassen, idet Lars i dette løb overtager roret i Honda CRX 3éren fra teamchef Bent Mikkelsen, der er forhindret i at deltage i 2. afdeling af familiemæssige årsager. Ikke nok med, det så er den normale 2. kører i Honda CRX 3éren Arne Pagh ligeledes forhindret, idet Arne er dybt involveret i afviklingen af næste afdeling af danmarksmesterskabet i hastighedsrally, hvorfor teamets nyeste 2. kører bundrutinerede Jan Østergaard tager plads i højresædet CRX 3éren til løbet, der starter og slutter på torvet i Slagelse.

_D5M8611_2119 (1)
Arkivfoto

Vi skal dog på forhånd advare alle konkurrenter mod at tro, at konkurrencen bliver mindre af den grund. Lars møder som sædvanlig op velforberedt og klar til at tage kampen op. Efter den første køretur i Honda CRX 3éren har Lars allerede bekendtgjort: "Jeg kører for at vinde, og med de opdaterede instrumenter kan jeg ikke se, hvorfor Jan og jeg ikke skulle kunne passere samtlige hemmelige tidskontroller i det rigtige sekund." Den næste uge frem til løbet bliver brugt på træning og en gennemgang af Honda CRX 3éren fra A til Z. "Så må jeg ved ugens udgang se om jeg skønner, at det kan blive nødvendigt at pille lidt ved CRX 2éren" slutter Lars med et stort grin. Det skal dog også nævnes, at Lars Bækkelund og Jan Østergaard sammen har kørt adskillige historisk pålidelighedsrally, så der ikke tale om et nyt makkerskab, så det er hverken rutine eller erfaring, det skorter på.

Team Honda Classic er til 2. afdeling af FDM DASU CLASSIC repræsenteret med 2 teams. Rene Castillo Skjøt og Jørgen Skjøt stiller til start i Honda CRX 2éren, hvor de skal ud og forsvare den flotte førsteplads i expertklassen i 1. afdeling tilbage i april måned. "Vi lagde selvfølgelig et vist pres på os selv ved at ligge så godt ud i første afdeling, og nu må vi se kan fortsætte de gode takter på lørdag i Slagelse" udtaler Rene, inden de går i gang med forberedelserne til næste afdeling.

IMG_2172 (1)
Arkivfoto

Traditionen tro er der samlet et stærkt felt i expertklassen, hvor de fire bedste hold i sidste års turnering alle stiller til start. Derfor ingen tvivl om, at der bliver kamp om placeringerne frem til den sidste meter af sidste sekundetape på lørdag. "Udover de sædvanlige hold skal vi selvfølgelig holde et vågent øje med Lars og Jan" påpeger Jørgen og fortsætter "og samtidig vil vi pege på Lars Palle og Poul Bo Madsen som kandidater til at tage førstepladsen. De er kommet rigtig godt fra start i denne sæson."

Hvordan Lars Bækkelund og Jan Østergaard klarer sig, og om Rene og Jørgen Skjøt kan fortsætte de fine takter, kan du læse mere om her på teamets hjemmeside senest mandag den 14. maj. Vi ser frem til, at du igen kikker forbi teamets hjemmeside.