Bent vinder Munkebjerg

Team Honda Classic fik en god start på anden halvdel af sæsonen. Bent deltog i sin Honda Civic VTEC i de to Munkebjergløb i Vejle både lørdag og søndag.

Lørdag gjaldt det sprint løbet i industriområdet øst for Vejle, og løbet blev afviklet under vejrmæssigt vanskelige forhold. Periode med sol og blå himmel blev hurtigt afløst af perioder med nærmest skybrud. Da deltagerne i Bents klasse skulle køre sidste heat, stod regnen ned i stænger og gjorde forholdene for kørerne særdeles vanskelige. Men det lykkedes for Bent at finde den rigtige hastighed og ikke mindst de rigtige bremsepunkter og dermed sikre sig hurtigste tid i heatet. Denne tid sikrede også Bent den samlede hurtigste tid og dermed en sejr i klassen.

 DSC_0806

Søndagens traditionelle Hill Climb på bjergvejen op til Hotel Munkebjerg blev afviklet i solskin og blæst og dermed bedre forhold for kørerne, og ikke mindst de mange tilskuere, der hvert år bruger en søndag i august til at se på motorløb for klassiske biler.

DSC_0937

For Bents vedkommende blev de tre tællende heat kørt på hurtigste tider i klassen, men med en lille margen ned til nr. to i klassen, Jørgen Frandsen i en spændende Renault 5 GT Turbo. Sammenlagt blev det dermed til en ny sejr i klassen for historiske standardbiler op til 1990.

 DSC_0002

Teamet har med 2 sejre i to løb fået en rigtig god start på 2. halvdel af sæsonen 2019, og kørerne ser nu frem til næste udfordring, der er 4. afdeling af FDM DASU Classic den kommende weekend.