Barmosen

TEAM HONDA CLASSIC MELDER ALT VEL

Lørdag den 18 august 2018 er det blevet tid til afviklingen af Gjønge Rally Classic, der er 4. afdeling af FDM DASU CLASSIC 2018. Arrangementet er lagt i hænderne på Sydsjællands Automobil Klub. Start- og samlingsstedet efter løbet er henlagt til klubbens lokaliteter i Barmosen på Sydsjælland. Ifølge prognoserne kommer en del af løbet til at foregå på den naturskønne ø Møn. Så der skal nok blive udfordringer til alle deltagerne.

For Team Honda Classic bliver det en spændende halvsæson vi går i møde. Bent Mikkelsen og Arne Pagh, der deltager i Honda CRX 3éren skal ud og hente nogle point hjem på kontoen, så der stadig er mulighed for at bringe dem op i top tre, når sæsonens 3 sidste afdelinger er afviklet, og det endelige pointregnskab for FDM DASU CLASSIC 2018 skal gøres op efter sidste afdeling arrangeret af Randers Auto Sport i slutningen af oktober måned.

Rene og Jørgen Skjøt, der kører i Honda CRX 2éren skal både ud at angribe og forsvare på samme tid. Rene og Jørgen har haft en forrygende forårssæson, og dette har samlet set resulteret i, at holdet i øjeblikket indtager førstepladsen i expertklassen i FDM DASU CLASSIC. "Vi skal derfor ud og forsøge at holde fast i føringen i turneringen" udtaler Jørgen og fortsætter "Det bedste forsvar og jo som bekendt et godt angreb, så vi går efter en topplacering i løbet på Sydsjælland."

Udklip2 (1)