Andel i DM

Team Honda Classic fik andel i officielt DM i o-løb for hold 

Lørdag den 14. september afvikledes det officielle DIF-mesterskab i o-løb, inkl. holdkonkurrencen. Team Honda Classic var repræsenteret på holdet fra Grindsted Motor Klub (GMK) med Vivi og Arne som deltager. Til løbet havde man valgt at benytte sig af den Honda Civic VTEC, som Bent og Arne normalt benytter til løbene i FDM DASU Classic serien.

Rallyinfo _100 (1)

 

Da resultatet forelå sent lørdag, viste det sig, at GMK havde vundet mesterskabet, og dermed kunne deltagerne på holdet, inkl. Vivi og Arne, lade sig hylde som officielle danmarksmestre i o-løb. Men ud over bidraget til holdmesterskabet ydede Vivi og Arne også en stor individuel præstation, der var med til at sikre mesterskabet for holdet.

For teamet er det stort, at vi nu har officielle danmarksmestre i teamet, og der skal lyde et stort til lykke til Vivi og Arne med det flotte resultat, udtaler teamchef Bent, som fortsætter: Nu har det vist sig, at Civic`en er en vinderbil. Det må Arne og jeg forsøge at leve op til i de kommende FDM DASU Classic løb.

Rallyinfo _099

I lighed med tidligere år vil mestrene og andre med gode resultater gennem sæsonen blive hyldet, når teamet holder den traditionelle  afslutning senere på året hos Honda Danmark i Kolding.