Afslutning og opstart

AFSLUTNING OG OPSTART

Fejring af sæsonens resultater og opstart af ny sæson

Lørdag den 17. januar 2020 var det atter blevet tid til at de fleste af teamets medlemmer kunne samles til hyggeligt samvær hos HONDA MOTOR EUROPE DENMARK i Kolding for at fejre Team Honda Classic´s mange triumfer i sæson 2019.

Medens der var god tid til at nyde nogle flotte stykker smørrebrød suppleret med lidt forskellige væsker til ganen kunne de fremmødte være med til en sidste fejring af sæsonens mange flotte resultater:

  • Vivi og Arne med guld i DM for hold i bilorientering.
  • Bent med sølv i sin klasse i Hill Climb
  • Rene og Jørgen med guld i expertklassen i DASU -Classic

 

I dagens anledning fik medaljetagerne hver overrakt en flaske champagne af teamchef Bent Mikkelsen.

Teamchefen rettede også en stor tak til Preben Jepsen for sin store indsats med at holde teamets hjemmeside opdateret, ligesom der også var en stor ros til Lars Bækkelund for sit utrættelige arbejde med at holde teamets biler i tip top stand, så det har været muligt for deltagere at gennemføre alle løb uden uheld med bilerne.

IMG_3803

 Fra venstre Jørgen Skjøt, Vivi Brynell, Bent Mikkelsen og Rene Castillo Skjøt. Arne Pagh var desværre arbejdsramt.

Næsten inden teamet fik afsluttet sæson 2019 blev det tid til at tage hul på sæsonen 2020. Første større opgave for teamets medlemmer blev Arne Pagh´s deltagelse i Rallye Monte-Carlo Historique, der blev afviklet i perioden 29. januar til 5. februar 2020. Sammen med Lars Hindsgaul fra Assens sluttede de på en flot 35. plads blandt de ca. 320 deltagere. Holdet lå i flere dage på en flot 2. plads i generalklassementet, men på sidstedagen kostede en defekt på tripudstyret dyrt, og frarøvede Lars og Arne muligheden for en topplacering i det krævende løb.

Næste opgave for Team Honda Classic bliver deltagelsen i Winter Trial med start og mål i Vejen. Fra teamet deltager Rene og Jørgen Skjøt i Honda CRX 2éren. Selvom de to gutter har vundet DASU CLASSIC to år i træk, så har de har ikke tænkt sig at hvile på laurbærerne længere end nødvendigt. Men de bliver ikke ene om at repræsentere Team Honda Classic lørdag den 22. februar, men hvad det indebærer forventer vi at kunne afsløre en af de nærmeste dage.